Happy 34th birthday to Actor Nyaniso Ntsikelelo Dzedze. He has appeared in shows like Rhythm City,Generations The Legacy,Hear Me Move,Romeo And Romeo. All the best to him🎊🎉🎁🎂💙.

ربما تحتوي الصورة على: ‏‏شخص واحد‏، ‏‏‏‏وقوف‏، ‏لحية‏‏ و‏نشاطات في أماكن مفتوحة‏‏‏‏ربما تحتوي الصورة على: ‏شخص واحد‏
Nyaniso Ntsikelelo Dzedze er en sørafrikansk utøvende kunstner. Born (1986) og oppvokst i Johannesburg , danseren, koreografen, skuespilleren, sangeren er mest kjent for sin hovedrolle som Tsietsi Namane på E.tv telenovella Ashes to Ashes (sørafrikansk TV-serie) . Hans rolle på Ashes to Ashes var hans TV-debut.

Han ble også anerkjent for sin hovedrolle som Muzi i Hear Me Move – Sør-Afrikas første dansefilm. Han mottok den mest lovende skuespiller- nominasjonen ved de 12. Africa Movie Academy Awards i Rivers State .

Happy 34th birthday to Actor Nyaniso Ntsikelelo Dzedze. He has appeared in shows like Rhythm City,Generations The Legacy,Hear Me Move,Romeo And Romeo. All the best to him🎊🎉🎁🎂💙.